Lýsi

FAQ


Hvordan fungerer Lysi-life?

Det er nemt og klares på 2 min. Tag vores Lysi-life test, og svar på nogle enkle spørgsmål omkring dine kostvaner og livsstil. Herefter anbefales den fiskeolie vi mener passer bedst til netop DIG. Ønsker du et af vores andre produkter i stedet, kan du nemt vælge dette. Vælger du abonnementsløsningen sender vi dig en ny portion fiskeolie til hver 30. Dag.

 

Har jeg brug for Lysi-life fiskeolie hele året rundt?

Ja, hvis ikke du får fisk nok i din daglige kost, er det en god ide at supplere med fiskeolie i form af kosttilskud. Du kan sagtens tage lysi-life hele året rundt. Ændre du dine lisstil og madvaner, bør du tilpasse din profil på Lysi-life

 

Jeg er vegetar/veganer. Kan jeg tage Lysi-life?

Lysi-life bruger på nuværende tidspunkt kapsler baseret på kalv, så her anbefaler vi dig at købe den flydende fiskeolie.

 

Jeg er gravid. Kan jeg tage Lysi-life fiskeolie?

Er du gravid, eller ønsker du at blive det, har vi netop en Lysi-life fiskeolie udviklet til dette. Du bør dog altid konsultere din læge eller sundhedsplejerske, inden du begynder at tage Lysi-life eller andre kosttilskud under din graviditet. Har du spørgsmål, så skriv til os på kd@lysilife.dk.

 

Halal eller kosher. Kan jeg tage Lysi-life?

Ja, det kan du.

 

Hvordan afmelder jeg Lysi-life?

Log ind på i dine “kontoindstillinger” i øverste højre hjørne.Vælg dit abonnement nederst på siden og tryk på knappen “Cancel”.

Alternativt: Skriv til kd@lysilife senest 7 dage før næste levering. Husk, at du også kan udskyde din levering, hvis du gerne vil holde en pause.

 

Hvorfor vælge Lysi-life fiskeolie frem for andre fiskeolier?

Lysi-life er verdensførende indenfor oprensning af fiskeolie. Produktionen foregår på Island hvor olie nænsomt bliver oprenset for mulige tungmetaller ect. Kvaliteten er af meget høj kvalitet og Lysi lever op til en lang række standarder og certificeringer (se forsiden). Lysi-life´s flydende cod liver oil er baseret på frisk fanget torsk fanget ud fra de Islandske kyster. Kort fra fangst til produktion – det fås ikke renere.

 

Er Lysi-life medicin?

Lysi-life fiskeolie er ikke et lægemiddel, men et kosttilskud. Derfor kan det frit købes uden recept. Ifølge EU-lovgivningen falder kosttilskud inden for kategorien “fødevare”.

 

Hvad er specielt ved Lysi-life konceptet?

Lysi-life er en nytænkende løsning inden for fiskeolier. Lysi-life består af en række forskellige

fiskeolietilskud der er skræddersyet til netop dine behov? Hos Lýsi er vi specialiseret i at skabe person-tilpassede omega-3 løsninger for at opnå det fulde potentiale af din fiskeolie. Det betyder, at vi kombinerer omega-3 med andre funktionelle kosttilskud alt efter dine personlige behov – hvad enten du har ømme led, er gravid, vil forbedre din hud eller vil beskytte dit hjerte.

 

Hvad er Omega 3?
Omega-3 fedtsyrer er livsnødvendige fedtstoffer, der skal tilføres udefra, det vil sige med kosten og/eller som tilskud. De tilhører gruppen af flerumættede fedtsyre.

De egentlige fiskeolier omfatter EPA (eikosa-pentaen-syre) og DHA (dokosa-hexaen-syre). ALA (alfa-linolen-syre) er en omega-3 fedtsyre i planteverdenen, der i mindre grad bliver omdannet til EPA og DHA i vores stofskifte. Disse fedtsyrer bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk, en normal hjertefunktion og en normal hjernefunktion.

Kontakt os

X

Sender besked, vent venligst...

Beskeden er sendt. Tak fordi du kontaktede os, vi vender snarest tilbage.

Ønsker du at sende en anden besked?.

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

Ønsker du at sende en anden besked?.