Lýsi

Get your oils right!

HVORDAN VIRKER DET

Du ved det sikkert allerede - fiskeolie er et meget vigtigt kosttilskud. MEN ved du også, at fiskeolietilskud kan skræddersys til netop dine behov? Hos Lýsi er vi specialiseret i at skabe person-tilpassede omega-3 løsninger for at opnå det fulde potentiale af din fiskeolie. Det betyder, at vi kombinerer omega-3 med andre funktionelle kosttilskud alt efter dine personlige behov - hvad enten du har ømme led, er gravid, har svage knogler, vil forbedre din hud eller vil beskytte dit hjerte.

Det VI har fokus på er, at levere en fiskeolie løsning af højest mulig kvalitet, og samtidig sikre, at du får de vigtige fedtsyrer, DHA og EPA, der kan hjælpe dig til en sund krop. Omega-3 fedtsyrer er blandt de mest studerede og analyserede næringsstoffer på jorden. Det er livsnødvendige fedtstoffer, som kroppen ikke selv kan producere, og de skal derfor tilføres udefra - det vil sige med kosten og/eller som kosttilskud.

ABONNÈR PÅ DIN SUNDHED

Hos Lýsi Life ønsker vi, at dit køb af fiskolie skal være nemt og problemfrit. Vi lader dig beslutte, om du vil købe dine fiskeolier een ad gangen, eller om du vil abonnere på dine olier og automatisk få dem leveret en gang om måneden.

Tag testen: Svar på simple spørgsmål om dig selv i vores korte 4-trins test

Tilpasning: På baggrund af testen anbefaler vi, hvilket produkt der passer bedst til din livsstil og personlige behov

Levering: Modtag dine varer på hjemmeadressen eller nærmeste pakkeshop - enten blot en enkelt gang, eller hver måned.

Tag testen

Lad Lysi testen definere dine specifikke behov

Vælg det rigtige produkt

På baggrund af testen anbefaler vi, hvilket produkt der passer bedst til dine behov

5-10 ml eller 2-4 kapsler om dagen

Ganske enkelt

Pris

Afhængigt af dine behov ligger priserne mellem 229 kr - 399 kr per måned

START TESTEN

LYSI's historie

Hvordan det hele begyndte

Historien om Lýsi begyndte i 1938 med de to brødre, Tryggvi og Thordur Olafsson. Takket være deres innovative og visionære tankegang grundlagde de et firma, der snart blev Islands største producent af torskeleverolie – og det er det fortsat er i dag.

Viden, kvalitet og innovation går aldrig af mode. Derfor fortsatte Lýsi og holdt hovedet højt i generationer. I dag er Lýsi anerkendt som verdens førende fiskeolieproducent, der leverer kvalitetsprodukter til bedere sundhed og velvære.

Lýsi i dag

Lýsi er nu godt inde i sin tredje generation med Tryggvi's barnebarn Katrin Petursdottir ved rattet siden 1999. Hun er lige så meget af en pioner som sine forgængere og løftede Lýsi-ånden til et andet niveau, da Lýsi-laboratorierne blev godkendt af AOCS (The American Oil Chemist Society). I dag er forskning og produktudvikling stærkere end nogensinde, hvorfor Lýsi er blevet verdens førende fiskeolieproducent.

Verdens førende fiskeolie

Lýsi's vigtigste produkter er torskeleverolie og andre fiskeolieprodukter som omega-3 og hajleverolie. Og det er ikke bare hvilken som helst olier. Med at være den største, følger et stort ansvar. Lýsi er globalt førende, fordi de bruger de reneste fisk fanget i de uforurenede islandske farvande – de sikrer et produkt, der er fremstillet af de reneste ingredienser for at opnå højest mulig kvalitet.

Lýsi handler om innovation og udvikling, og derfor er de også involveret i farmaceutisk brug af fiskeolie. Kombinationen af ​​den nyeste forskning og konstant engagement i nye teknologier giver et glimrende produkt, der sætter baren globalt. Det kan lyde kompliceret, men det der virkelig driver Lýsi, er at lave et produkt, der holder kroppen og sindet sundt.

Bliv inspireret - Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Kontakt os

X

Sender besked, vent venligst...

Beskeden er sendt. Tak fordi du kontaktede os, vi vender snarest tilbage.

Ønsker du at sende en anden besked?.

Der opstod en fejl. Prøv venligst igen.

Ønsker du at sende en anden besked?.